Videoboodschap uit Afrika

Videoboodschap uit Afrika

Het vinden van een origineel verjaardagscadeau voor vrienden, familie of collega’s kan heel lastig zijn en echt iedereen heeft het er wel eens moeilijk mee. Juist daarom laten wij jou graag kennis maken met de videoboodschap uit Afrika van Wishes From Africa. Onze grappige vrienden uit Tanzania toveren elke videoboodschap om tot een waar feest. Geen lied of boodschap is te gek voor hen!

Persoonlijke touch

Bij het bestellen van een videoboodschap kan je steeds een lied naar keuze toevoegen. Zo dansen de Tanzaniaanse mannen met hun gekste moves op jouw gekozen liedje. Geen inspiratie of kan je geen gepast liedje vinden ? Dat is niet erg, want dan kiezen wij een liedje voor jou dat helemaal op maat is van jouw videoboodschap.

Daarnaast kan je ook 2 tot 4 zinnen doorsturen, zodat jouw persoonlijke boodschap voorgelezen wordt in de video. Hierdoor krijg je een persoonlijke en originele videoboodschap die je aan een vriend, collega of familielid cadeau kan doen.

Tot slot kan je ook nog een foto doorsturen van de persoon die je wilt verrassen. Zo verschijnt hij/zij mee in de video. Kortom, een originelere videoboodschap bestaat haast niet.

Snelle levering

Komt de verjaardag van je beste vriend of vriendin er al heel snel aan ? Geen zorgen! Wij leveren jouw videoboodschap steeds binnen de 1 à 2 werkdagen in je mailbox. Zo kan je last minute toch nog een verrassend en origineel cadeau aan je geliefde geven!

Kwalitatieve videoboodschap

Omdat bij ons de klant koning is, verzekeren wij jou dat elke videoboodschap volgens jouw wensen gemaakt wordt. Wij controleren dan ook eerst elke videoboodschap persoonlijk, alvorens deze naar jou toe verzonden wordt.

Ondertussen leveren wij al meer dan een jaar originele videoboodschappen. Onze klanten zijn altijd laaiend enthousiast over het grappige en verrassende effect dat gecreëerd wordt door onze video’s. Lees gerust eens de positieve reviews die klanten reeds over ons schreven.

Met onze videoboodschap maak je niet enkel je geliefde gelukkig, je steunt namelijk ook een goed doel. Zo doneren wij een deel van onze omzet aan het African Children’s Fund. Een echte win-win situatie dus.

Zit je nog met vragen over onze videoboodschap uit Afrika? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via het beschikbare contactformulier op onze website.

We kijken uit naar je inzending! 💕