Unsere Geschichte

Het verhaal van Wishes From Africa

Wishes From Africa ist ein großartiges Team für begeisterte Mitmenschen . In coronatijd merkten wij als team dat veel mensen behoefte hebben aan iets persoonlijks.

Daarover brainstormend werd tijdens een gezellige 1,5-Meter-Borrel Wishes From Africa geboren. Hét cadeau om jouw persoonlijke videoboodschap uit Afrika ook vanaf afstand tot leven te brengen. Onze grappige vrienden uit Tansania toveren elke videoboodschap om tot een waar feet. Geen lied of boodschap is te gek voor hen!

Waarom een ​​Videoboodschap?

  • Persoonlijke videoboodschap die écht opvalt
  • Voor elke gelegenheid
  • Binnen 10 minuten te maken
  • Kwaliteitsgarantie (we controleren elke video voor verzending)
  • In de huisstijl van jouw wensen
  • Vandaag besteld = binnen 1 tot 2 dagen geleverd.

Bij Wünsche aus Afrika bieden we je een uitstekende winkelervaring, omdat de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk is.

Wir zijn al meer dan een jaar actief en zijn reeds genomineerd voor de beste award! We hebben een geweldig team en streven ernaar om ons bedrijf steeds verder te laten groeien en onze klanten de beste wensen uit Afrika te bieden.

Mocht je nog vragen hebben over ons product, dan kun je ons altijd nog bereiken onder het kopje "Contact".

Wir kijken nu al uit naar jouw inzending!

Met onze videoboodschappen maak je niet enkel je geliefde gelukkig, je steunt namelijk ook een goed doel . Zo doneren wij een deel van onze omzet aan het African Children's Fund. Een echte Win-Win-Situation dus.