About Us

Wishes From Africa is het resultaat van een team van gepassioneerde ondernemers die samenwerken. Tijdens de Corona-pandemie realiseerden we ons dat persoonlijke geschenken bijzonder belangrijk zijn. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het aanbieden van het perfecte cadeau: een op maat gemaakte videoboodschap uit Afrika die je eenvoudig op afstand verstuurt 🎁

Als je op zoek bent naar een bijzonder cadeau, dan hebben we bij Wishes From Africa precies wat je zoekt. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een ​​individuele videoboodschap uit Afrika weg te geven die je gemakkelijk van ver kunt versturen.


Hét cadeau om jouw persoonlijke videoboodschap uit Afrika ook vanaf afstand tot leven te brengen. Onze grappige vrienden uit Tanzania toveren elke videoboodschap om tot een waar feest. Geen lied of boodschap is te gek voor hen!

Waarom een persoonlijke videoboodschap uit Afrika?

⭐ Video die écht opvalt

⭐ Voor elke gelegenheid

⭐ Gemakkelijk te bestellen

⭐ Kwaliteitsgarantie

⭐ 100% Tevredenheidsgarantie

⭐ Uitstekende service

⭐ Persoonlijk & Uniek

⭐ Onvergetelijke herinnering

⭐ Snelle levering (1 tot 2 dagen)

⭐ Last minute cadeau

⭐ Best beoordeeld 4.9/5

Bij Wishes from Africa bieden we je een uitstekende winkelervaring, omdat de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk is. Door de snelle levering is een videoboodschap als deze uitstekend geschikt als last minute cadeau voor bijvoorbeeld je familielid, vriend of collega. 🚀

We zijn al meer dan een jaar actief en zijn reeds genomineerd voor de beste award! We hebben een geweldig team en streven ernaar om ons bedrijf steeds verder te laten groeien en onze klanten de beste wensen uit Afrika te bieden.

Bij Wishes from Africa doen we er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Ons team is geweldig en we zijn voortdurend op zoek naar manieren om ons bedrijf te verbeteren, zodat we jou de beste wensen uit Afrika kunnen bieden.

Win-winsituatie 

Met onze videoboodschappen maak je niet enkel je geliefde gelukkig, je steunt namelijk ook een goed doel. Zo doneren wij een deel van onze omzet aan het African Children’s Fund. Een echte win-winsituatie dus.

Mocht je nog vragen hebben over onze service, neem dan gerust contact met ons op.

We kijken uit naar je inzending! 💕