Restitutiebeleid

Bij Wishes from Africa doen we er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Ons team is geweldig en we zijn voortdurend op zoek naar manieren om ons bedrijf te verbeteren, zodat we jou de beste wensen uit Afrika kunnen bieden.

Wij bieden je een uitstekende winkelervaring, omdat de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk is. Door de snelle levering is een videoboodschap als deze uitstekend geschikt als last minute cadeau voor bijvoorbeeld je familielid, vriend of collega. 🚀

Wij hopen daarom dat je tevreden bent met je aankoop van onze digitale videoboodschap uit Afrika.

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop kun je contact opnemen met het ondersteuningsteam en ons je bestelnummer en de reden geven. Ons ondersteuningsteam zal je verzoek beoordelen en verdere instructies geven over hoe we verder gaan met het proces.

Houd er rekening mee dat restituties niet worden gegarandeerd en onderhevig zijn aan beoordeling door ons ondersteuningsteam. Ons ondersteuningsteam kan je verzoek weigeren als er bewijs is van misbruik of fraude.

We willen ook benadrukken dat onze digitale videoboodschap vanwege de aard mogelijk niet-restitueerbaar is. We zullen ons best doen om het probleem zo goed mogelijk op te lossen.

Als je vragen of opmerkingen hebt over ons restitutiebeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via E-mail: info@wishes-from-africa.com