Gepersonaliseerd cadeau uit Afrika

gepersonaliseerd cadeau

Zoek je een gepersonaliseerd cadeau waarmee je echt indruk maakt op een speciale vriend, familielid of collega? Dan hebben we goed nieuws voor je! Met een videoboodschap uit Afrika weet je namelijk zeker dat je een onvergetelijk cadeau hebt om te geven. Het zorgt voor een unieke ervaring waarvan de ontvanger volledig versteld staat. Bovendien kun je de videoboodschap zo vaak terugkijken als je maar wil. Een gepersonaliseerd cadeau als deze neem je dus je hele leven mee. 💝

Videoboodschap uit Afrika 📹

Stel je voor, je dierbare opent de videoboodschap en er verschijnt een groep enthousiaste Afrikaanse dansers 💃 op het beeldscherm. Vervolgens starten ze het door jou uitgekozen lied en beginnen ze vol energie te dansen. Kun je je voorstellen hoe geweldig dat eruitziet? Je tovert hiermee gegarandeerd een brede glimlach 😁 op het gezicht van je familielid, vriend of collega. En weet je wat nog het mooiste is? De dansers brengen ook een persoonlijke boodschap over. Kies bijvoorbeeld voor iets humoristisch of liefdevols en je maakt je gepersonaliseerde cadeau compleet. Het is duidelijk dat een cadeau als deze een unieke waarde heeft die je met andere cadeaus niet kunt creëren. We zetten de voordelen van een gepersonaliseerde videoboodschap uit Afrika graag voor je op een rij.

Betekenisvol

Om te beginnen is een gepersonaliseerd cadeau als deze altijd betekenisvol. Het laat zien dat je moeite hebt gedaan om voor de ontvanger iets unieks te creëren. Daarnaast kun je met de geschreven en gesproken boodschap een bepaalde betekenis eraan geven. Zo kun je het bijvoorbeeld afstemmen op een verjaardag 🎂, bruiloft 💍 of geboorte 👶.

Persoonlijk

Ook is een videoboodschap als deze altijd persoonlijk. Hierdoor kun je het afstemmen op bepaalde specifieke wensen van de ontvanger. Kies bijvoorbeeld voor zijn of haar favoriete lied 🎵 of laat de dansers zijn of haar favoriete quote 🗨️ uitspreken. Welke persoonlijke tint je ook aan de videoboodschap geeft, door moeite te doen zorg je voor meer waardering 💕.


Langdurige herinnering ⏳

Een videoboodschap uit Afrika is niet alleen leuk op het moment zelf, maar zorgt ook voor een langdurige herinnering. Telkens wanneer de ontvanger de video weer ziet, voelt hij of zij je liefde en waardering opnieuw. Het vormt een langdurige herinnering die jullie band versterkt en waar jullie nog lang over napraten 🗣️.

Geweldig moment

Bovenal zorgt een gepersonaliseerde videoboodschap uit Afrika natuurlijk voor een geweldig moment. Of het nu op een verjaardag of bruiloft is, de kans is groot dat iedereen met een grote glimlach naar de video kijkt. Het creëert een geweldig moment vol liefde, geluk 🍀 en humor.

Hoe bestel je een gepersonaliseerde videoboodschap uit Afrika?

Een gepersonaliseerde videoboodschap bestel je eenvoudig bij Wishes from Africa. We zetten de zes stappen voor je uiteen 📋 .

Stap 1: foto uploaden 📸

Het begint allemaal met het uploaden van een mooie foto van de ontvanger. We printen deze foto uit en laten deze door de Afrikaanse dansers tonen in de video. Hoe beter de kwaliteit van de foto die je uploadt, des te beter het uiteindelijke resultaat van de videoboodschap.

Stap 2: geschreven boodschap ✍️

Bij stap 2 mag je een geschreven boodschap van 2 tot 4 zinnen invullen. Je kunt deze boodschap zo persoonlijk maken als je maar wil. Het is uiteraard wel van belang om het netjes te houden. Zo worden ongepaste opmerkingen en religieuze of politieke statements geweigerd. Kies dus bijvoorbeeld voor een persoonlijke wens of leuke grap. De boodschap wordt met de hand op een krijtbord geschreven en in de video getoond.

Stap 3: gesproken boodschap 🗣️

Vervolgens mag je ook een gesproken boodschap doorgeven. De Afrikaanse dansers spreken deze boodschap in de video hardop uit. Kies bijvoorbeeld voor een boodschap als “Dennis, groetjes uit Afrika!” of “Fijne Vaderdag pap!”. Zolang je het netjes houdt, is geen enkele boodschap te gek voor onze dansers.

Stap 4: lied uitkiezen 🎵

Daarna kun je een lied naar keuze opgeven waar onze Afrikaanse vrienden op moeten dansen. Het is hierbij natuurlijk leuk om het lievelingslied van de ontvanger te kiezen of een lied waar jullie beide mooie herinneringen aan hebben. Zolang het lied beschikbaar is op YouTube, is alles mogelijk. Heb je geen specifieke voorkeur voor een lied? Je kunt de keuze ook aan ons overlaten. We weten precies welke liedjes goed bij onze dansers in de smaak vallen.

Stap 5: toestemming of niet 🤔

Tot slot mag je kiezen of we je videoboodschap wel of niet mogen delen op onze social media. Dit is uiteraard volledig vrijblijvend.

Stap 6: snelle levering ⏰

Na afrekenen gaan we direct voor je aan de slag. We instrueren onze Afrikaanse vrienden, verzamelen alle benodigde spullen en nemen je videoboodschap op. Je ontvangt je gepersonaliseerde cadeau binnen 1 tot 2 werkdagen in je e-mail. Deze snelle levering maakt een videoboodschap van Wishes from Africa uitstekend geschikt als last minute cadeau. 🎁🎉

De positieve impact van een videoboodschap bij Wishes from Africa 🌍💖

Naast de vele voordelen van een gepersonaliseerd cadeau als deze voor jou en je dierbare, maak je er op twee manieren ook een positieve impact mee. We zetten ze voor je op een rij.

African Children’s Fund 🏫🌱💕

Ten eerste draag je met een bestelling bij Wishes from Africa bij aan het goede doel. We doneren een deel van onze omzet namelijk aan het African Children’s Fund. Dat is een organisatie die in Kenia, Tanzania, Oeganda en Zimbabwe actief is om kinderen meer kansen te bieden. Dit doen ze door kinderen aan voedsel, onderwijs en een veilige plek te helpen. Het African Children’s Fund is al sinds 2006 actief en maakt inmiddels elk jaar voor bijna 4000 armoedige kinderen het verschil.

Je helpt onze dansers

Daarnaast help je met de aanschaf van een videoboodschap bij Wishes from Africa ook onze Afrikaanse dansers. Ze worden namelijk per opgenomen video uitbetaald. Op die manier help je de mannen en hun families aan een beter leven. Het is een echte win-win-winsituatie! 🏆💖

Wat je nog meer moet weten over een videoboodschap van Wishes from Africa 🔍📝

Het is duidelijk dat een videoboodschap uit Afrika een geweldig gepersonaliseerd cadeau is. Wel zijn er nog een aantal praktische zaken die handig zijn om te weten. We zetten ze voor je uiteen.

Hoe lang duurt de videoboodschap? 🎬⏱️

Een videoboodschap van Wishes from Afrika duurt 30 tot 120 seconden. Het is de ideale lengte om er met volle aandacht van te genieten. Ook maakt deze duur de video uitstekend geschikt om te delen op social media.

Hoe ontvang ik de video? 📬🎥

Je ontvangt de videoboodschap binnen 1 tot 2 werkdagen in je e-mail. Het is een MP4 bestand waarmee je de video in HD kwaliteit kunt bekijken.

Hoeveel foto’s kan ik toevoegen? 📸💫

Het is mogelijk om 1 tot 4 foto’s bij je bestelling te uploaden. Dit maakt het uitstekend geschikt om als cadeau aan meerdere mensen te geven. Kies bijvoorbeeld voor een foto van elk van je kinderen of van beide personen van een huwelijkspaar.

Welke talen zijn mogelijk? 🌍💬

Een videoboodschap bij Wishes from Africa kun je in elke taal bestellen. Aangezien de gesproken boodschap maar kort is, hebben we genoeg tijd om onze dansers de juiste uitspraak te leren.

Bestel nu je gepersonaliseerde cadeau!

Een videoboodschap uit Afrika is betekenisvol, persoonlijk en een langdurige herinnering. Het tovert gegarandeerd een brede glimlach op het gezicht van je dierbare. Of je nu kiest voor een liefdevolle of humoristische boodschap, de ontvanger voelt zich sowieso gewaardeerd. Doorloop de zes stappen en ontvang de video binnen 1 tot 2 werkdagen in je mail. Bestel hier een videoboodschap. Je creëert hiermee niet alleen een geweldig moment vol liefde, geluk en humor, maar maakt daarbij ook een positieve impact op de wereld. 🌍💞😊