Impressum

Hulp & Contact:
https://wishes-from-africa.com/pages/contact
E-mail: Info@wishes-from-africa.com

Bedrijfsnaam: World Wide Wishes Limited
Adres: Suite C, Level 7, World Trust Tower, 50 Stanley Street. Central HK
License number: 3335536

Juridische kennisgeving

in overeenstemming met de verordening inzake online geschillenbeslechting in consumentenzaken. We zijn niet verplicht noch bereid om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumenten.

Informatie op deze website

De content op deze website mag zonder onze toestemming niet verveelvoudigd, gekopieerd, gewijzigd, verspreid of gepubliceerd worden, tenzij daar een wettelijke uitzondering voor bestaat.

Content mag wel gedeeld worden door gebruik te maken van de Social Media buttons die op deze website beschikbaar zijn gesteld.

Notice and take down

Tref je onrechtmatige soortgelijke content op een website aan, dan vragen wij je vriendelijk dit aan ons te melden, zodat wij op tijd kunnen handelen. Je kunt een melding maken door ons te e-mailen met de volgende gegevens:

  • URL waar je de onrechtmatige content heeft aangetroffen
  • Korte omschrijving van de partij dat inbreuk maakt op onze content (De content op deze website mag zonder onze toestemming niet verveelvoudigd, gekopieerd, gewijzigd, verspreid of gepubliceerd worden.

Indien de content evident rechtmatig is zullen wij deze binnen 48 uur na je melding bij onze instanties melden. Indien wij niet met enige zekerheid kunnen vaststellen dat de content onrechtmatig is, zullen wij hier onderzoek naar laten doen. Mogelijk nemen wij contact met je op voor meer informatie.

De website provider ondersteunt de bescherming van intellectueel eigendom, en het beleid voor aanvaardbaar gebruik verbiedt het plaatsen of uploaden van content die in strijd is met het auteursrecht of handelsmerken.